• Elefant.ro

Mergi mai departe!

Ai nevoie de perseverenta in fiecare etapa pe care o parcurgi pana la realizarea obiectivului tau. Este important sa-ti impui anumite actiuni, care sa te conduca spre atingerea scopului propus. Perseverenta este necesara  atunci cand:

– Stabilesti un obiectiv.

– Schitezi etape ce duc spre indeplinirea scopului tau.

– Verifici actiunile pe care le faci.

– Acumulezi informatii noi.

– Amani obtinerea unor satisfactii imediate pentru a te focusa asupra obiectivului tau.

– Gestionezi anumite emotii pentru a parcurge pozitiv si constructiv obstacolele care apar.

De fiecare data cand actionezi in ciuda unor obstacole sau dezamagiri, increderea in tine si capacitatea de a reusi se maresc.

Exista situatii in viata cand esti nevoit sa infrunti anumite obstacole. Manifestand o dorinta puternica de a merge mai departe  si cautand solutii, vei reusi.

Este posibil ca persoanele din jurul tau sa-ti transmita mesaje descurajatoare in legatura cu obiectivul ales: (  NU POTI , ESTE IMPOSIBIL , NU SE POATE ). Chiar tu insuti poate iti repeti astfel de cuvinte uneori. Primind aceste mesaje sau repetandu-le foarte des, risti sa le transformi in convingeri.

Aminteste-ti ca drumul spre succes nu este incununat doar cu flori. Important este sa ai o atitudine constructiva in fata unui obstacol , sa ai vointa de a-l depasi.

Cel  mai mare rau pe care si-l poate face un om este sa refuze sa se mai ridice dupa ce a cazut.

Infruntand in fiecare zi dezamagirile si neplacerile vietii si invatand din fiecare experienta, te poti dezvolta si iti poti atinge potentialul tau maxim.

Herodot spunea: ,, Neplacerile au capacitatea de a scoate la iveala taria si calitatile unui om, calitati care ar fi ramas in umbra in absenta dificultatilor.’’

Pe drumul catre realizarea obiectivelor noastre, cu totii intampinam obstacole. Diferenta intre cei care ajung la destinatie si cei care se intorc din drumul lor o reprezinta atitudinea pe care o au fata de obstacole.Primii privesc obstacolul ca pe o oportunitate de a deveni mai puternici, de a invata lectii noi, iar cei din a doua categorie se simt invinsi, descurajati. Sunt oameni care renunta chiar inainte de a fi foarte aproape de succes…Intre ei si succes ar mai fi fost doar un pas!

Perseverenta reprezinta capacitatea de a continua, de a merge mai departe… Ea este principala calitate a unui invingator !

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Produse evoMAG.ro
  • Produse evoMAG.ro
  • Produse evoMAG.ro
  • 2performant.com